2008-12-17 11:40:41• hírek • Szatmar.ro

Két hely kiadó

Az UEFA-kupa csoportkörének utolsó fordulójának első játéknapján két továbbjutó hely a tét.

A Bajnokok Ligája után az UEFA-kupa is az utolsó őszi fordulójához ért, melyet két nap leforgása alatt rendeznek meg. A szerdai, első játéknapon, mindössze két továbbjutó hely kiadó, a többi összecsapás szinte csak a presztízsről szól.

 

Az egyik kiadó helyért Brugge-ben csap össze a Clube Brugge és a dán Köbenhavn ellen a G csoportban. A belgáknak a döntetlen is elég a továbbjutás kivívásához és erre minden esélyük megvan, lévén az előző három csoportmeccsükön sem volt győztes csapat a pályán.

A másik helyért kissé bonyolultabb verseny folyik, mivel három pályázó verseng a H csoportban. A Deportivo la Coruna és a Nancy egymás ellen lép pályára, és akár mindketten továbbjuthatnak, ha a lengyel Lech Poznan nem nyer a Feyenoord otthonában. Ha viszont a Poznan nyer, akkor Spanyolországban a vesztes csapat búcsúzik.

Érdekesnek ígérkezik a Hamburg - Aston Villa csata is, bár már mindkét csapat továbbjutott. A két együttes ugyanúgy hat ponttal rendelkezik, mint az Ajax, így a csoport-elsőség hármójuk között dől el.

Szintén a csoport-elsőség a tét az E csoportban, ahol a Milannak győznie kell a Wolfsburg ellen.

A sorsolást december 19.-én, pénteken tartják. A csoportelsők a csoport-harmadikokkal mérkőznek majd, míg a csoportban a második helyen végző csapatok a Bajnokok Ligája csoportjainak a harmadik helyét megszerző együttesekkel csaphatnak majd össze.

Szerdai program:

E csoport: Milan - Wolfsburg, Portsmouth - Heerenveen
F csoport: Hamburg - Aston Villa, Ajax - Slavia Prága
G csoport: Brugge - Köbenhavn, St.Etienne - Valencia
H csoport: Deportivo la Coruna - Nancy, Feyenoord - Lech Poznan

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: